Saturday, July 7, 2012

Seharian... [entritakjadi]

Assalamualaikum dan salam Satu Malaysia

ehem.. *cough*
YOSH >.<" seriously I'm not feeling well rite now.
tapi dengan gediknya nak hapedet jugak blog dan menaip entri baru -,-"

baru seminit lps aku taip sebaris ayat dkt ats. Aqem dah menegur aku dekat FB soh aku jangan sebok sgt berbloging sehingga mengabaikan home work.
mokkk >,<" kan dah kena sebatang dekat batang hidung aku neh! adehh. xp
anyway mesti die assume aku ne pemalas tahap dewa kann? cehh.. *suk.uzon
memang laa.. die bukan kenal aku sebulan lepas tapi since dkt PLKN lagi. tambah lak time PLKN hidup aku macam huru-horror sikit. so mesti lah die expect aku berpotensi bermalas-malasan n xsiapkan home work sbb aku pon tunjuk kat die cm aku tak berubah dr perangai huduh aku.

BTW, untung jugak dapat kwn yang mengingatkan. sebab aku pon jenis yang selalu terlupa.
dgn adanya manusia cm die, aku rasa agak tercabar (sebanranye laa) and sekaligus terasa nak berubah so I could prove to everyone that I am not someone that you could look down on me. I mean, yes I need to change for my own sake. at least he make me wanna compete.
JYEAH!!! hidup 4 flat!! *lbeyahhpulak.

err guys, sebenarnya aku memang dah termelencong jauh dari the main point yang aku nak share dgn all of you. Aku just nak cite apa yang aku dah buat seharian ne TAPI the whole idea flew away just now. so, cite len kali la. ahaks,


salam sayang :


 farhatul NFE :3 Morning peeps! lawa tak flat ne?

[notakaki] seorang rakan sekolah aku telah menyedarkan aku tentang betapa pentingnya 4 flat dalam hidup aku. dia tak lah menyedarkan aku secara langsung but semangat die yang tak berkesudahan untuk rajin and score very well in our every sem-test influence me to be success too. well I know I can do it as long as I want it. aku ne cuma pemalas sikit je sebenarnya. TETTTTT >..<"
Trimas Rahman for your so-called encouraging spirit. ahaks. *terlebeysudaa






2 comments:

fatimah arr said...

Huhoi~ dapat classmate kat maahad kawan sePLKN? kalau kat uni or matriks leh terima lagi.. hehehe..
kecik jugak dunia niyh..


p/s : motip tunjuk flat ke baju? ;p

gemmujahid said...

huwahahaha :D taw xpe.. nak tnjuk baju bacth sebenarnye :p