Wednesday, July 21, 2010


klik untuk larger, bigger n membesar kn gamba
:: pic tiada kaitan dgn entri



bismillahirrahmanirrahim..

assalamualaikum..
emh...
awk!!!
awak sihat tak hari ni?
dah mam?
da solat belom???
jgn bohong wak.... ^^

fufufu.. belog sy da ade sesawang sikit la :c
baru je tak on tige hari.. eh?? cepat je spider pasang web dia... :c
haisy.. ish3..

awak.., *memanggil dgn sgt3 baik
awk.., sy ni tak bodoh kn..?
sy cuma kurang cerdik..
kurang cerdik... kerana agk malas walaupun tahu mls is not gud (skrg tak malas da ^^)
kurang cerdik..... kerana cemburu bute walaupun ALHAMDULILLAH sy ni, celik org nya..
kurang cerdik... kerana sy masih suke dia (?) Ahh.. mungin minat saja..
lebih kurang cerdik....... kerana sy tetap meng-update fb dia.. walaupun saya tahu ianya adlh satu pekerjaan kurang cerdik yg sia2..
kurang cerdik.... kerana sy tahu sy hidup di akhir zaman dan hidup sy ini penuh khilaf.. (!) kenapa sy mesti membuang masa dgn melayan 'penyakit parah' yang meng-alpalalai kan?
kurang cerdik............ barangkali kerana sy tak berani bermujahadah utk tak suka//minat dia.. apakah???
mungkin juge..., kurang cerdik kerana..... sy asyik keluarkan kata2 yg kurang cerdik.. mungkin kah??

sy merepek lagi.. (tp, ada betul nya jugak laa..)

heheh..~
nk berjujur sikit..
sy baru lps mkn ni... hohO!! (0..o)<--hidung kembang sikit sbb hepi=kenyang (!!)

hari ni sy free sikit.. sbb keje umah kurang sikit dr smlm.. (emh.. err.. tp x siap ag laaaa :c )
tmbhn pula... sebagai LM (location manager) utk pementasan lit. eng. sy ade keja sikit nk buat..
tuh fasal online..

ok la awak2 semua.. sy nk menaip utk entri seterusnya pule... (dan bt keje2 yg berkaitan ngn LM gk)

1 comment:

ma~ said...

nice! da xberat!
hihi
suke laa yg kurg bijak tuh